Наша марка Партнери ФотоПродаж Пiдписка Реклама ![]() |
Ауді-Клуб Захід : Форуми клубу любителів Ауді
Львів, Чернівці, Хмельницький, Івано-Франківськ, Тернопіль, Луцьк, Рівне, Ужгород
Сервіс і запчастинки!
Користувач: Oleg (-)
Дата: 24, October, 2008 10:37 -------------------------------------------------
СТО "Ауді-Центр-Захід", Audi, VW, Skoda м.Львів, вул. Бузкова, 13 тел./факс: 8(032) 270-06-76 8(032) 270-40-56 e-mail: rat-audi@org.lviv.net Режим роботи: 9:00-18:00 пн.-пт. ------------------------------------------------- Діагностика ходової-мотору,ремот ходової і мотору(можуть і генератор зробити),запчастини не оригінал, масла і т.д. і т.п. АРАЛ, дають гарантію на свої запчастини-не велику. Моя думка: роблять великі рішення по ремонту типу всьо міняти, треба постояти і подьоргати самому, з своїми запчастинами можна домовитися не через касу, наприклад свічки поміняти ліпше самому в них дорого, взагалі роблять толково мають досвід! ------------------------------------------------- СТО "Ремонт інжекторів та карбюраторів,компютерна діагностика,промивка паливної системи м.Львів, вул. Антоновича біля стоянки(на якій мойка) поворот на гаражі(указатель присутній) тел: 8 (096) 74-36-944 Режим роботи пн.-сб.: 9:00-21:00 ------------------------------------------------- Сервіс моїх знайомих тому за якість впевнений, попередньо дзвонити(думаю і в неділю), за знижкою звертатись до мене в лічку! Вибачте, тільки зареєстровані користувачі можуть писати в цьому форумі
|